Rendszergizda

Van pár perced? Nézd meg az internet 15 legfurcsább weboldalát!

2016. április 01. - BPplusz

Az interneten böngészve számtalan hasznos weboldalt találhatunk, amelyek között híreket, tippeket és trükköket, illetve más hasznos információkat is megtudhatunk. Most azonban távolról sem erről lesz szó, hiszen összeszedtünk 15 olyan weboldalt, amely egyáltalán nem hasznos, cserébe rendkívül megmosolyogtató címmel és tartalommal rendelkezik. Készülj fel az űrben lövöldöző mókusra, a monitorodon felbukkanó krumplira és arra, hogy megtudd, ég-e a hármas metró! 

kepernyofoto_2016-04-01_14_40_43.png

1. http://nooooooooooooooo.com

Ha szeretnél hangot adni a fájdalmaidnak, nyisd meg ezt a weboldalt és a gombot megnyomva meghallgathatod, ahogy Darth Vader-nek valami nagyon nem tetszik. Legyen szó akár egy bukott iskolai vizsgáról, vagy épp egy rosszul sikerült randiról, Vader nagyúr hangja mindenképpen enyhít a fájdalmadon! 

2. http://po.ta.to

Potato, azaz krumpli. Mi sem természetesebb tehát, hogy a honlapon egy darab krumpli foglal helyet. Azt tehát biztosan nem mondhatnánk, hogy az alkotók túlzásba vitték a dizánjt és a funkcionális megoldásokat.

kepernyofoto_2016-04-01_14_57_42.png

3. http://www.theuselessweb.com

Egyszerűen nagyszerű weboldal a useless web. A honlap nem csinál mást, mint eljuttat minket, egy tökéletesen értelmetlen és semmire sem használható weboldalra. Kíváló szórakozás! 

4. http://procatinator.com

Macskák és zenék nélkül nincs internet. Ezt a kettőt kombinálja a Procatinator, amely véletlenszerűen egy rövid macskás videót tölt be, egy, a felvételhez illeszkedő stílusú zenével karöltve. 

kepernyofoto_2016-04-01_14_39_34.png

5. http://zoomquilt.org

Belelátnál a részletekbe? Akkor neked készült a Zoomquilt. Az oldalon semmi más nem történik, mint egy képbe egyre jobban belenagyítanak. Érdekes, de valahogy mégis megnyugtató! 

6. https://isitchristmas.com

Szeretnéd tudni, hogy ma van-e a karácsony napja? Nézd meg ezt a honlapot és meg is tudod a választ! A fejlesztők nem vitték túlzásba a weboldalt, hiszen csak egy IGEN/NEM felirat jelenik meg a képernyőn. 

kepernyofoto_2016-04-01_14_32_54.png

7. http://m3.nullker.hu

Ha budapesti vagy és nem tudod, igénybe veheted-e a 3-as metró “fényűző” szolgáltatásait, akkor az Ég a metró? Neked készült. A honlapon ugyanis bármikor megnézheted, hogy mikor égett utoljára a metró.

8. http://www.mapcrunch.com

Imádod a Google Street View-t, de a környéket már százszor bejártad? Akkor a MapCrunch Neked készült, hiszen itt véletlenszerűen “ledobnak” valahova, ahol még biztosan nem jártál és már kezdődhet is a nézelődés! 

kepernyofoto_2016-04-01_14_31_52.png

9. http://www.7billionworld.com

Szeretnéd megnézni, hogy hány ember él a földön? A 7billionWorld-ön a világ 7 milliárd lakosát egyenként megszámlálhatod. A honlapon külön színekkel jelezték, az ázsiai, afrikai, amerikai, európai és a Csendes-óceáni térségben tartózkodókat.

10. http://www.pointerpointer.com

Emberek a kurzorodra mutogatnak. Igen, pontosan ennyit tud a PointerPointer. Az oldal nem csinál mást, mint az egérmutató mozgatásakor folyamatosan új képeket keres, amiken az emberek (mily meglepő) a kurzorra mutatnak rá.

kepernyofoto_2016-03-31_20_22_59.png

11. http://www.eelslap.com

Az ember nehezen értheti, hogyan jut valaki arra a gondolatra, hogy egy angolnával pofozzon fel valakit. Az még érthetetlenebb, hogy hogyan lesz ebből honlap. Pedig az eelslap pontosan erről szól, hiszen a felhasználó egy fiatal srácot pofozgathat egy angolnával. Valószínűleg a legjobb dolog, ami egy angolna és a géped egerének találkozásából történhet!

12. http://tholman.com/texter/

Bárki kiélheti a kreatív énjét a Tholman weboldalán, hiszen a különös holnapon a betűkkel tudunk rajzolni. Igazán hasznos, hogy a véletlenszerűen megjeleníthető karakterek színét, méretét és szögét is változtathatjuk, így egyedi rajzokat hozhatunk létre. 

kepernyofoto_2016-03-31_21_17_11.png

13. http://www.omglasergunspewpewpew.com

Unatkozol az irodában, de inkább hasznosan töltenéd el a hátralévő időt? Akkor egyáltalán ne nyisd meg ezt a honlapot, ahol semmi mást nem tudsz csinálni, mint egy űrben lévő maszkos mókussal lézerfegyverrel lövöldözni. Ennyi, nincs se ellenség, se semmi, csak egy mókus és az ő fegyvere. 

14. http://iloveyoulikeafatladylovesapples.com

Ezt az oldalt is imádni fogják a munka hősei, hiszen komoly feladat vár rájuk! A cél, hogy almával megetessék a megjelenő nőt. Nem nagy kihívás, de azért több mint a semmi! 

kepernyofoto_2016-03-31_21_31_43.png

15. http://breakglasstosoundalarm.com

A tűzriasztó kellemes csengését élvezheti mindenki, aki ellátogat erre az oldalra. Nincs más dolga, mint virtuálisan betörni a jelzőn lévő üveget és máris felcsendül az a hang, amit senki sem akar hallani! 

Te is szeretnél hasonló a weboldalt a magad és barátaid szórakoztatására? Kattints ide és bérelj bármilyen webcímet, ami neked tetszik! A legjobb, hogy ezért még sok pénzt sem kell fizetni, hiszen már évi 3500 forintért lehet egy sajátod! 

Köszönjük, hogy elolvastad!

Ízelítő korábbi írásainkból:

Új PC-t vásároltál? 10 alkalmazás, amit nem szabad lehagyni róla!

7 egyszerű dolog, amivel gyors marad a számítógéped!

Ezek a legjobb levelezőprogramok

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon

A bejegyzés trackback címe:

https://rendszergizda.blog.hu/api/trackback/id/tr988552598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása